Ydelser

En alsidig specialist

Ydelser

Man kan i første omgang have lidt svært ved at se forbindelsen mellem mine forskellige typer ydelser, men i min verden er de stærkt forbundne.

Udvikling af websites i Drupal er en spændende kombination af kode og design. Tidligere programmerede jeg en række digitale spil, apps og websites i Adobe Flash, men så "døde" platformen og nu fokuserer jeg på at skabe højere værdi for kunderne ved at benytte OpenSource CMS systemer som Drupal. Man kan opnå rigtig meget nu, sammenlignet med for 10 år siden.

Nogle gange implementerer jeg hele Drupal løsninger alene. Andre gange indgår jeg i et team, hvor jeg typisk har ansvaret for at kode løsningens grafiske udtryk gennem Twig templates og SASS CSS.

Analog spiludvikling omfavner mange sider af design. Mekanismer, brugervenlighed og grafisk udtryk. Det er en af de sværeste kreative discipliner, men også tilsvarende mere tilfredsstillende, når det lykkes at frembringe noget unikt, der giver gode oplevelser.

Visuel kommunikation er en slags kerneydelse som designer. Det er alt fra logoer til infografik, one-pagers, visitkort, brochurer og forskellige illustrationer.